Fan!

Hej bloggen!
Nu har jag bara suttit vid datan o fixat lite saker.
Sen när jag väl ska börja med Just Dance 2014
Dancefloor så tog happy hour slut. Fan!!!!
Jag som har längtat hela dan på detta.
Jag hatar mig själv just nu. Asså inte på det sättet
men jag hatar mig själv för jag har bara suttit här o kollat
in på lite bloggar. Men på min kompis blogg så ser jag en
bild på MIG!!! Det gjorde mig såå mycket gladare!
Bloggen heter www.sarahbaaring.horseworld.se/
Det gjorde verkligen min dag. Jag visste att Sarah tog en bild
på henne o mig o sa att hon skulle lägga ut den på sin blogg men jag trodde inte på henne. Sarah om du läser detta är du den bästa att muntra upp personer. Sarah du är vekligen en riktig vän.
Nu fick blogginlägget ett glatt slut! Just nu lyssnar jag på Gorilla av Bruno Mars! Det är en jävla bra låt. Sorry att jag svär så jävla mycket men jag bara älskar att svära, ja jag vet att det inte är så himmla fint att svära men jag kan tyvärr inte sluta när jag väl har börjat.
xoxo Alexxiss

Idag & igår

Tjabba Bloggen! Idag har det varit en ganska chill-dag! Har spelat Just Dance 2014. Vilket är ettt dans spel, i spelet kan man dansa själv eller dansa tillsammas med en kompis. Min favorit låt i spelet är C'mon av Ke$ha. Men det roligaste är World Dancefloor. Det är så att man dansar med personer från hela världen. När jag började igårkväll var det typ 350 personer som spelade. Idag kom jag på 3 plats. Som ni nog vet så har det varit en storm här i Skåne. Igår var det som en efterstorm. Tror jag att det heter hihi. Det betyde att det inte var så många i skolan. Det var skitbra. (Jag säger inte att det är något fel på er som inte var i skolan) Vi var bara 12 i klassen, annars är vi 26. Vi var 6 tjejer o 6 killar. Jag lovar att försöka blogga mer! xoxo Alexxiss

RSS 2.0